my nuff

11.12.13

Cantikkan tarikh hari ni.
Semua orang pakat nak cipta sejarah pada hari ni.
Kalau tak caya, ge tengok berapa ramai yang nak nikah hari ni kan.
Yang paling femes Cik Ta dengan Mr.Middleton lah kan.
Gempak wei.
Tengok gambar masa malam berinai pun dah gah, inikan pulak hari nikah dengan bersanding nanti kan.
Kelas Cik Ta.
Wedding of the year lah tu.
Mana taknya tajaan RM13 juta.
Perghhh...
Rezeki masing-masingkan.
Harap berkekalan hingga akhir hayat.

Oh Mak Kau Anak Aku Terbalik!!!!!

Terkejut akak dik...
Akak tengah sibuk nak semak aset sekarang ni.
Jadinya segala bilik dalam office ni akak kena masuk nak tengok aset.
Sampailah ke bilik stor.
Masuk bilik stor memang tak pandang bawah dah.
Sebab ralit nak perhati nombor aset.
Tiba-tiba akak dengar suara.
Apa lagi...
"Oh mak kau, anak aku terbalik"
Haaa
Dasyat kan...
Rupanya ada orang lain tengah dok bersantai2 dalam bilik stor tu.
Haihhh....

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff