my nuff

Bukan Aku Tak Cinta Ariana Rose

Ramai yqng tengah kemaruk kedua2 drama ni. Ariana Rose akan sampai episod kemuncaknya hari ini. tak sabar nak tunggu apa kesudahannya. Dah tentunya happy ending kot. tapi terus terang akak cakap, akak tak tengok pun drama ni dari awal. tengok gitu2 je. dua minggu terakhir ni baru akak tengok betul2. hehehe.



satu lagi drama yang akak follow dari awal ialah bukan aku tak cinta. permulaan drama ni memang membuaikan. buat kita senyum sendiri. dengan dialog dan lakonan selamber diorang. tapi sekarang ni dah mula konflik. rasanya macam akak tak tengok dah kot. kalau sebelum ni sggup set alarm sbb nak tengok drama ni. tapi sekarang tak dah. kalau ada kesempatan akak tengoklah ulangannya.




bukan apa, akak taknak tertekan... sakit hati woo tengok drama ala2 sinetron indonesia ni... dah umur2 camni kalo bleh nak tengok drama santai2 je.. x nak tgk yang berat2 sangat.. drama ala2 mcm be careful with my heart tu.. hmmmm.... sweetnya...

posted from Bloggeroid

No comments:

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff