my nuff

Piala Dunia 2014 : Sepanyol Tersingkir



Biar betul? Memang betul pun. Hari tu dah kena belasah dengan Belanda 5-1. Pagi tadi kalah lah dengan Chile 2-0. Huhuhu. Gugur satu pasukan peberet akak. Tinggal Belanda ngan Perancis je. Tu pun, entahlah.
Aik... Kata tak minat bola. Tapi ada plak pasukan peberet. Hehehe. Ada kisah sebaliknya tu. Nape akak suka sepanyol? Akak start celik mata pasal world cup ni tahun 1998. Masa tu akak tingkatan 5. Almaklum lah, zaman remaja riang ria. Minat kat sepanyol sebab Raul yang akak rasa masa tu hansem gile. Ngan keeper cutenya (masa tu lah) Casillas. Hehehe.
Minat ngan Belanda ngan Perancis sebab ada player Arsenal dalam tu. Tu pun dah main kat arsenal dah pun. Robin Van Persie ngan Thierry Henry. Hahaha. Nampak sangat orang pompuan ni minat bola sebab playerkan. Team mana yang ada player yang hensem2 tu lah yang diorang sokong. Tapi Thierry Henry tu hensem ke.
Hai... sapalah jadi juara world cup kali ni kan. Harap2 Algeria jadi juara. Erkk.. Nape tetiba Algeria... Hmmm.... Tetiba terkeluar lagu Dato Siti ' Biarlah Rahsia'....kuang kuang kuang..

No comments:

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff