my nuff

Hari Pertama

Hari ni hari pertama anak2 akak bersekolah. Faiz dah masuk darjah dua dan Fahim Pra Sekolah. Faiz tak ada masalah. Sebab tu tahun ke dua dia disekolah tu. Dia tau dah bawak diri. Yang jadi masalahnya Fahim. Waktu pagi memanglah dia excited nak ke sekolah, tapi bila sampai ke leas dia dah mula meragam. Lari keluar kelas sambil pegang kasut Adeh.. Camna lah pulak ni. Akak dah lah nak pergi kerja lepas ni. Kang ada merah punch card akak ni. Tak boleh jadi macam ni. Akak bawa dia ge teman Faiz dulu. Lepas tu baru hantar ke kelas semula. Nasib baik dalam kelas pra tu banyak lah sangat barang yang menariknya. Boleh lah alih perhatian Fahim. Harap2 esok dia dah ok. Tapi esok akak kena pergi ofis dulu, punch card lepas tu baru hantar diorang ke sekolah.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff