my nuff

Guess The Emoji - Kegilaan Baru


Sekarang ada demam baru. Game baru Guess The Emoji. Kalau sebelum ni sibuk dengan Candy Crush, kali main teka perkataan pulak. Oklah. Boleh asah bahasa omputih akak yang makin berkarat ni. Huhuhu. Nak download game ni senang je. Pergi je kat Playstore.

posted from Bloggeroid

Jana Income RM900 Sehari TANPA MODAL

Akak dapat ni di facebook. Katanya program ni dari US. Pendaftaran percuma tanpa bayaran apa-apa. Tiada tipu muslihat. Katanya kalau tipu pun tak rugi apa2 sebab tak keluar apa2 modal pun kan. Hanya share link di Facebook, Twitter atau blog atau apa2 medium pengiklanan. Yang syoknya, lepas register terus dapat 25USD. Lepas tu ada link sendiri macam ni.
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=380717
Setiap orang yang buka link tu, anda akan dibayar 10USD. USD ok, bukan RM. Hmmm... sapa kata dengan berfacebook, bertwitter, berblog kita tak boleh buat duit kan....

posted from Bloggeroid

Kisah 8.30 Malam Tadi


Yang Faiz awal2 lagi dah tidur. Penat sangatlah tu. Selalu dia tidur lewat juga.



Fahim tengah layan kartun. Tunggu masa nak lelap.



Firas je yang masih segar bugar. Panjat sana, panjat sini. Haihhh...

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff