my nuff

Semalam 25USD, Hari Ini 75USD

Wahhh... Biar betul ni. Semalam baru je akak join, memang automatik dapat 25USD. Tengahari tadi check... Dah naik jadi 60USD



Lepas petang ni naik lagi 75USD. Wahhh.... Rezeki ni. Alhamdulillah. Korang tak nak ke....

Klik link ni cepat2...
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=380717
Tak yah takut kalo benda ni tipu pun, bukannya kena keluar modal pun. Daftar percuma dan share link yang dia bagi.

posted from Bloggeroid

Bila Abang2 Pergi Mengaji



Kusyuk anak ni main game kat tablet samsung tu. Almaklum lah, abang Faiz dengan Abang Fahim tak ada. Memang Firaslah yang conquer tab tu. Game yang Firas suka, hmm dah tentulah talking tom tu. Kesian kucing tu kena ketuk dengan Firas. Yang lucunya, Firas akan ketawa bila tom tu pengsan. Dan sekarang ni dah pandai dah suruh tom tu ajuk loghat Jermannya. Macam bunyi keluar dari mulutnya sebab nak dengar tom tu ikut pulak.

posted from Bloggeroid

Tak Sabar Nak Tunggu

Hai bilalah Sir Chief dengan Maya nak mula bercinta ni. Hmmm... Mesti bestkan....

Lepas tu tak sabar nak tengok reaksi Adam Kamil dengan Ariana Rose bila diorang tahu sebenarnya diorang telah ditunangkan antara satu sama lain. Hmmm... mesti syok kan.


BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff