my nuff

Bila Yang Lama Tetap Di Hati


Haaa... Akhirnya dapat juga. Akak ni ortodoks sikit. Memang lah seronok ada hp canggih2 ni, tapi ada benda2 yang memerluakan cara lama... Akak ni ada wat bisnes top up. Jadi bila customer akak nak beli top up, terkial2 nak taip nombor... Pastu mulalah typo... Typo ok... Akak baru belajar istilah tu ngan adik2 kat group whatsapp KBBA. Tapi bukan setakat tu je, ada banyak lagi ortodoks akak. Lain kali akak story the morning glory ok... Daaaa....

posted from Bloggeroid

Group Whatsapp Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA)

Sumber dari benashaari.com.

Memang terbaik dari en.BenAshaari.
Buat group whatsapp macam ni.
Akak sendiri join dua group.
Group pantai timur (sebab duk kat temerloh)
dengan group selatan (sebab my hometown at n9)
Meriah wei...

Selamat Hari Lahir Fahim

Semalam besday hero akak yang kedua. Muhammad Amirul Fahim. Tiada sambutan yang istimewa, hanya sekadar bawa keluar makan di Marrybrown. Tapi tu pun dah buat Fahim seronok sebab ada playground kat dalam marrybrown tu.


Hmm.... suka buat aksi yang bukan2...



Firas pun tumpang seronok...

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff