my nuff

Bio Velocity Sleep Mate



KEISTIMEWAAN
1. Meningkatkan metabolism


2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

MANFAAT Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

Boleh order terus di
www.facebook.com/norainujang
whatsapp 0169215965

Bukan Aku Tak Cinta Ariana Rose

Ramai yqng tengah kemaruk kedua2 drama ni. Ariana Rose akan sampai episod kemuncaknya hari ini. tak sabar nak tunggu apa kesudahannya. Dah tentunya happy ending kot. tapi terus terang akak cakap, akak tak tengok pun drama ni dari awal. tengok gitu2 je. dua minggu terakhir ni baru akak tengok betul2. hehehe.



satu lagi drama yang akak follow dari awal ialah bukan aku tak cinta. permulaan drama ni memang membuaikan. buat kita senyum sendiri. dengan dialog dan lakonan selamber diorang. tapi sekarang ni dah mula konflik. rasanya macam akak tak tengok dah kot. kalau sebelum ni sggup set alarm sbb nak tengok drama ni. tapi sekarang tak dah. kalau ada kesempatan akak tengoklah ulangannya.




bukan apa, akak taknak tertekan... sakit hati woo tengok drama ala2 sinetron indonesia ni... dah umur2 camni kalo bleh nak tengok drama santai2 je.. x nak tgk yang berat2 sangat.. drama ala2 mcm be careful with my heart tu.. hmmmm.... sweetnya...

posted from Bloggeroid

Akak jeles ok...


Smart tak uniform budak pra sekolah tu...
Semalam akak pergi SK Kerayong Jaya kat Bera nun... Nak buat lawatan audit. Termasuklah melawat kelas pra sekolah sebab nak semak stok... Peghhhh... Uniform pra sekolah dia buat akak ternganga jap.... Rupanya uniform pra sekolah ni ikut sekolah masing2... Tapi kat Temerloh sama je... Huhuhu...

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff