my nuff

Ahmad Ammar Lagi


Kali ni buku terbitan CASAMAS yang ditulis oleh Mejar (B) Mohammad Qayyum A. Badaruddin. Buku ini beri judul Ahmad Ammar Suatu Kematian Yang Hidup Legasi 1993-2013.
Antara petikan sinopsisnya:
Subjek sejarah yang beliau pilih merupakan kesinambungan visi yang tertanam dalam diri iaitu untuk menguasai sejarah dan menguasai dunia. Kerana bagi beliau sejarah adalah kunci umat Islam. Sejarah kegemilangan Sultan Muhammad al-Fateh menguasai konstantinopel peelu diulangi. Namun Allah lebih menyayangi beliau. Tanggal 2 November 2013, gugurlah seorang insan berjiwa al-Fateh. Pemergian yang ditangisi oleh rakan seluruh dunia. "Kematian yang hidup" bermakna beliau menjadi terkenal dan berjaya menyuntik semangat pada anak muda selepas kematiannya.
Hmmm... Tak sabar nak baca buku ni.

posted from Bloggeroid

Pesanan Untuk MerekaAhli ulamak dah keluarkan fatwa. Tapi masih ramai yang jadi hamba rokok ni. Akak tak nak bidas berlebihan sebab antara orang tersayang akak pun ada yang merokok. Cuma rasa kesal sebab dikalangan perokok ni ada yang agak KURANG AJAR sebab merokok di tempat yang sesak dengan orang awam. Memang menyakitkan hati. Agak2 kalau dah memang tak sayangkan nyawa sendiri, janganlah libat orang lain. Kannnn.....

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Terima Kasih Sahabat

my nuff