my nuff

Dah dapat


Kad ahli hai o... Jadinya secara rasmi akak sebagai agen hai o. Tapi setakat ni akak guna sendiri je. Yang paling set mandian marine. Wangi sangat. Suami akak pun guna juga.



Pastu akak suka minum kopi garam mineral hai o.



Memang berbaloi lah. Kalo korang nak tau pasal produk hai o yang lain boleh ge fb akak.

posted from Bloggeroid

Assalamualaikum...


Terbatuk2 bila masuk blog ni. Banyak betul habuk. Sawang pun dah mula ada. Adeh. Berapa hari tak update blog ni. Tak tercapai azam akak nak update blog ni hari2. Huhuhu. Sibuk amat rasanya. Sibuk cari MH370. Hahaha. Tak de maknanya. Biarkan yang pakar buat kerja diorang. Kita yang tak pakar ni duduk diam2. Ayah akak ada kat hospital lagi. Minggu ni masuk minggu kedua. Haihh... Moga dipermudahkan semuanya. Kulit sijil audit pun dah dapat. Tiga bulan tunggu woo. Ni semua gara2 tukar logo baru. Hmmm....

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff