my nuff

Fobia Dengan Lori Balak


Akak memang fobia dengan lori balak ni. Kalau sedang bawa kete selisih dengan lori balak ni naik bulu roma akak dik... Kalau duk belakang lori tu pulak memang ambik jarak jauh.. Kalau ada peluang potong, memang akak tekan minyak habis2an. Seram tau. Ada lagi satu lori yang bawak kayu getah tu. Yang selalunya akan melebihi muatan. Bila susun kayu atas lori tu lagi tinggi dari bas 2 tingkat. Bayangkan lah kalau kayu tu jatuh dan kena kereta pemandu lain. Memang buat niaya kat orang lain je kan. Nak jimat kos punya pasal tapi nyawa manusia jadi taruhan.

EdisiBlog - Setiap Blogger Mesti Ada



Edisi Blog aplikasi baru untuk blogger. Boleh download di Googleplay. Yang bukan blogger pun boleh download untuk memudahkan korang blogwalking blog2 kesukaan korang.
Dan jujurnya akak mengaku, sejak wujudnya aplikasi ni, akak makin rajin update blog. Terima kasih untuk blogger femes kalau bukan en. Ben Ashaari yang memperkenalkan aplikasi edisi blog ni.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff