my nuff

Bila Mr. Nuffnang Menari-nari


Hehehe. Macam tak caya je. Blog yang sejuk2 beku ni pun dilayannya juga. Terima kasih Nuffnang. Ada yang mempertikaikan iklan Nuffnang ni. Macam tak berbaloi je tepek kat blog. Hmmm... Bagi akak ok je. Sesak2 boleh keluarkan duit Nuffnang. Walaupun sekali keluarkan tak lepas pun nak bayar bil astro tapi bolehlah buat belanja beli pampers dengan susu Firas. Syukur Alhamdulillah..

Kena Pecah Masuk Lagi

Semalam dugaan melanda lagi. Kena pecah masuk lagi. Kali ni bukan rumah tapi kedai runcit suami akak dipecah masuk. Adeh... Habis semua laci dalam kedai tu di bongkar. Hampir RM600 lesap. Duit lebih pasar yang suami akak simpan dalam tabung.









Jam 5.30 pagi suami akak dapat call dari kawan yang kebetulan lalu depan kedai. Bagi tahu pintu kedai terbuka kesan kena ompil. Kesian kat suami akak. Down dah dia sekarang. Huhuhu

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff