my nuff

AF2014: Azwan Terkeluar

Sapa tengok AF 2014 ni? Mesti ramai yang tengokkan. Lepas beberapa musim akak tak tengok AF, musim kali ni akak tengok betul2. Last AF yang akak follow betul2 masa Stacy jadi juara. Musim lepas2 tu akak tengok gitu2 je.
Tapi musim 2014 ni akak start layan balik. Faktor utamanya mestilah sebab pengetuanya. Lepas tu peserta kali ni hmmm.... Boleh tahan. Yang buat akak terikat nak tengok sebab Nuha. Suara dia perghh...
Malam tadi AF separuh akhir. Lepas setiap minggu duduk tangga teratas, akhirnya Azwan tersingkir. Akak mengharapkan Aman yang terkeluar. Hmmm... Nak buat camna kan. Dah bukan rezeki Azwan. Memang suara Azwan biasa2 je tapi bukan sumbang. Semua lagu yang dibawa sedap didengar. Tapi mungkin kerana suaranya kategori biasa je, Azwan bukanlah pilihan pengkritik. Adakalanya komen pengkritik mainkan peranan penting juga kan.
Tapi tu lahkan, selalu duk tangga atas tiba2 tersingkir. Betul ke. Macam tak logik je. Opsssss.... Kuang.. Kuang... Kuang...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff