my nuff

10 Keunikan BB Plus Collagen

BB Plus Collagen sangat sesuai untuk ANDA kerana :
1. Dos yang efektif : Hanya 1 paket (15g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus
2. Kandungan peptida Collagen yang kaya dan tersedia : Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.
3. BB Plus Collagen Selamat : Risiko terhadap pencemaran merkuri dan radiasi adalah sangat rendah (Diimport daripada Perancis dan Korea). Bebas daripada bahan beracun.
4. Perlindungan antioksida tambahan : Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas.
5. Anti alahan dan Anti radang : Ekstrak biji anggur dengan OPC (Oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan proses sintesis.
6. Meningkatkan Kualiti Kulit : Serat epan dan inulin (Serat diet) menggalakkan pencerahan kulit memalui proses detoksifikasi.
7. Manfaat Tambahan : Peptida Collagen ikan adalah sumber Collagen jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism dan osteoartritis.
8. Rasa BB Plus Collagen yang Enak : Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta Collagen ikan yang tidak berbau.
9. Tanpa gula dan kolesterol : Gula gantian semulajadi dengan indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.
10. Ko-Faktor tambahan : Vitamin C dan Roselle menguatkan rantaian Collagen

BEN ASHAARI

Yang Popular

Terima Kasih Sahabat

my nuff