my nuff

Tak da nafsu

Bengkel 4 hari di putrajaya, peluang cuci mata di Alamanda jangan di lepaskan. Kebetulan kat putrajaya ni akak menginap di Hotel Everly yang letaknya bersebelahan dengan Alamanda. Dan tempat akak bengkel pula di KPM pun sebelah Alamanda ni. Kengkawan akak yang berkunjung di sini, motif mereka butik tudung nyata jelita. Apa lagi kalau tak Fareeda. Tapi akak selesa duduk diluar menikmati ais krim mcflury untuk ubat sakit tekak. Memang lega pun bila makan ais krim tu.
Kenapa akak tak minat Fareeda tu? Bukan tak minat. Cantik apa tudung Fareeda tu. Tapi harganya buat akak fikir beribu kali sebelum beli. Bukan tak mampu, cuma ada lagi penting dari tudung semahal tu. Biarlah berbelanja di bawah kemampuan kita. Jangan ikut kemampuan, alamatnya tak menyimpanlah.

1 comment:

Mek Onie said...

akak selamat berbengkel ye, yang tudung fareda tu kalau dalam akaun bank kita ada 5 angka boleh la kot beli sehelai seumur hidup,wakaka...tu pun kalau nak beli.. tapi tudung dia tak sesuai dengan muka onie, luaihhhh abih dahi haaa,haha...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff