my nuff

Google Playstore : Expense Manager

Ada banyak aplikasi yang boleh kita gunakan untuk kita rekod dan kawal perbelanjaan kita. Akak dah cuba beberapa darinya. Macam Daily Expenses, Budget, dan yang terbaru Touch Style dari Bank Kerjasama Rakyat ( Bank Rakyat). Tapi ada mudah dan ada juga yang sukar untuk difahami. Ada juga yang tidak menepati kehendak kita sebagai user.
Akhirnya aplikasi Expense Manager jadi pilihan akak. Setakat ni yang mudah difahami dan menepati kehendak.
Korang pulak pilih yang mana.
Atau korang tak pernah rekod atau ambil tau pasal keluar masuk duit dari dompet korang. Bila beg duit kering, pergi cucuk bank. Bila duit dalam bank dah habis baru termenung kira bila hari gaji. Tak patut... tak patut.

1 comment:

Mrs Velentine said...

mcm menarik jer kak..nnt carik

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff