my nuff

Gemuk Tanda Bahagia?


Alahai, sejuk hati akak bila baca statement Dato Terlajak Laris ni. Kalau gemuk maknanya dia paling bahagia. Hehehehe. Iye ke.
Tak bahagia pun bila gemuk ni, Banyak baju dalam almari hanya mampu pandang je tapi tak mampu nak sarung. Huhuhu..
Macam mana lah akak nak kurus macam 6 tahun lepas. Hari-hari kat office dapat makan free, Teh tarik ada orang siap bancuhkan. Adeh...
Esok hari Jumaat, confirm ada yang open table nya. 
Ce habaq mai, camna akak nak bagi kughuih badan akak ni...

No comments:

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff